Политика конфиденциальности

ЗАГАЛЬНІ СТАНИ

Управління цим сайтом https ://srs - company.ua/ (далі - "Сайт") здійснюється "SRS Company" (далі - "Компанія"). Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональною) інформації усіх без виключення осіб що відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; у зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу яке ідентифіковано або може бути конкретно ідентифіковано), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності і захисту персональних даних (далі - "Політика") встановлений порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, мети використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходу безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача о доступі, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних і поводження з будь-якими питаннями які можуть виникнути у Вас відносно практики захисту персональних даних.

ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Власником і розпорядником персональних даних користувачів Сайту є "SRS Company". При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: - даних що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;

  • - файли cookie;
  • - IP- адреси;
  • - параметри і налаштування інтернет-браузерів (User - agent).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, поли і так далі), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованій в цій Політиці меті їх обробки.

При відвідуванні Сайту фіксуються усі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального об'єму інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У разі, коли проситься необов'язкова до надання інформація, користувач буде обізнаний у момент збору такої інформації.

ает яку-небудь інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, таку інформацію як: про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях і професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричний або генетичний дані (згідно із статтею 7 Закону України "Про захист персональних даних").

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет і знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується устаткування, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Персональні дані, що надаються, обробляються і можуть зберігатися у Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту.

Місце зберігання і обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Харків, вул. Дербентская, 109-А

ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
й обробкою персональних даних і Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб, у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних відносно органів нагляду і трансграничних потоків даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", "Про державну підтримку засобів масової інформації і соціальний захист журналістів", а також відповідно до правило використання сайт і інший акт, який регулює діяльність компанія.
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно в цілях їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично віддаляються

Використання файлу COOKIE

сookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий об'єм інформації, які вирушають веб-браузеру і зберігаються на облаштуванні користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузеру. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Важливо:

  • - при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються;
  • - у більшості випадків, веб-браузер за умовчанням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на облаштуванні користувача;
  • - відключення файлів cookie може привести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього Компанії необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

Згідно класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie :

Строго необхідні файли cookie - потрібні для пересування користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації і авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також, здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.

Експлуатаційні файли cookie - агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на облаштуванні користувача між сеансами веб-браузеру. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння які саме розділи і сервіси Сайту були найцікавіші для користувача, наскільки ефективна та або інша рекламна і/або маркетингова кампанія і так далі

Уся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних і аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для вказаних вище цілей.

Функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на облаштуванні користувача між сеансами веб-браузеру. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім'я користувача, фото в профілі, інформація про залишені коментарі, мовна версія Сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві яка-небудь інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування Сайту.

Ці файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в интерактивах (опитування, голосування) і взаємодіяти з соціальними мережами.

Щоб зробити приємнішим враження після відвідування ресурсу, вказані файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для вказаних вище цілей. Цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на облаштуванні користувача між сеансами веб-браузеру. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстежування рекомендованого текстового, графічного, аудіо і відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування Cайта.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Cookie- файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики :

Для оперативної доставки, якіснішого відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, YouTube Приведені як приклад компанії можуть використати файли cookie на облаштуванні користувача, під час роботи на Сайті

Управління файлами cookie : Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того, щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки у своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

  • - Microsoft Edge - https://privacy.microsoft.com/ru - ru/privacystatement
  • - Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies
  • - Google Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru
  • - Opera - http://help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html
  • - Safari for macOS - https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en _ US

Важливо:

  • - конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;
  • - слід нагадати, що повноцінна робота з сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie;
  • - відключення файлів cookie може привести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту

Щоб звернутися до Компанії з приводу використання файлів cookie, відправте повідомлення по електронній пошті на sales@srs - company.ua. Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє усі файли cookie зі свого веб-браузеру, то при подальшому відвідуванні сайту, користувачеві повторно пропонуватиметься включення і використання файлів cookie.

Інформація про користувачів отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

ВЗАЄМОДІЯ САЙТУ З ІНШИМИ РЕСУРСАМИ

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, внаслідок чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • - системи баннеропоказов
  • - соціальні плагіни мереж

Використання вказаних сервісів Компанії потрібне для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від вказаних сервісів Компанія не зберігає і не обробляє.

Відповідно, якщо користувач в силу яких-небудь причин не бажає, щоб вказані сервіси діставали доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер). Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно відноситься до питань безпеки, особливо відносно осіб, що не досягли повноліття, у зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використання тих або інших сервісів Сайту.

ВЗАЄМОДІЯ КОМПАНІЇ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ ВІДНОСНО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в справжній Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає усі можливі заходи для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданій Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно у інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з чим, Компанія рекомендує переглядати політику у сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати які-небудь персональні дані, по яких Вас можуть ідентифікувати.

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ АКТИВНОСТІ СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НА САЙТІ

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю "активності" користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного і операційного захисту інформації і персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте, незважаючи на усі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, які виникають за межами регулювання Компанії. Компанія забезпечує застосування усіх відповідних зобов'язань з дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для відвертання несанкціонованого або незаконного розголошування або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або ушкодження.

Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженого їм особи допускається у випадках, визначених законом, і тільки в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини

УМОВИ ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданою власникові персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта стосунків, пов'язаних з персональними даними, за умови вказівки прізвища, імені і по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документу, що засвідчує фізичну особу, що подає запит, окрім випадків, встановлених законом.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно. Відстрочення доступу користувача до своїх персональних даних не допускається. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані впродовж тридцяти календарних днів з дня вступу запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, зачеплених в запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, що подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення. Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржене у Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.

Права суб'єкта персональних даних

Компанія доводить до вашого відома про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України "Про захист персональних даних", а саме:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мета їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, окрім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше чим за тридцять календарних днів з дня вступу запиту, окрім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти мотивовану вимогу власникові персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки і випадкової втрати, знищення, ушкодження у зв'язку з умисним прихованням, ненадання або несвоєчасне їх надання, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або що порочать честь, гідність і ділову репутацію фізичної особи;

8) поводитися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду

9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити обмовки про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки. Для оновлення, доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відгук згоди на обробку персональних даних, яка була Вам надана Компанією відповідно до справжньої Політики, або у разі наявності яких-небудь зауважень, побажань або претензій відносно Ваших персональних даних, що обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: по електронний пошті на sales@srs - company.ua.

ЗМІНА ПОЛІТИКИ

До цієї Політики періодично і без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситися зміни і доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства.

У разі внесення істотних змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті і вказаний термін вступу цих змін в силу. Якщо впродовж зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означає, що Ви згодні з відповідними змінами політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Спасибо!